dijous, 17 de novembre del 2011

Què faràs divendres?

Comença ´Divendres a la Seu´

Cinema, concerts de diferents estils i narració oral són les activitats incloses al programa Divendres a la Seu

Es desenvoluparà un divendres de cada mes, a les 21 hores, a la Seu Ciutat d'Alacant de novembre a maig. La primera actuació serà el pròxim 18 de novembre, a càrrec del cantautor Pau Alabajos, que presentarà el nou seu àlbum Una amable, una trista, una petita pàtria, títol del primer vers de Coral romput, un dels llibres més viscerals que va escriure el poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés. Aquest concert s'inclou dintre del projecte Poesia i Cançó del Centre Ovidi Montllor, patrocinat per Unnim Obra Social i amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant. Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala. Més informació a la pàgina www.veu.ua.es.

Un cafè amb gel, si us plau!

Qui no s’ha trobat mai amb un cambrer que no entén una comanda, aparentment tan senzilla, com ara «un cafè amb gel, si us plau»? En algunes llengües, com ara les xineses, no existeix el fonema que diferencia gel i llet.

La majoria  dels 37.000 immigrants que treballen en la restauració no han après la llengua. Ni tampoc coses tan corrents com ara el sistema horari català, bàsic per saber atendre la reserva d’una taula. (continua llegint)

dilluns, 14 de novembre del 2011

No t'ho perdes...

Divendres 18 de novembre:
21:00 h  Concert Pau Alabajos
Seu Universitària d'Alacant. C/ Ramón y Cajal, 4. Alacant

Dissabte 19 de novembre:
22:00 h  Concert Mugroman en acústic: Des-endollat
On? a Xixona. El Trabajo

dimarts, 8 de novembre del 2011

dilluns, 7 de novembre del 2011

Avís als alumnes del C2 Sant Joan

Als meus alumnes del curs de Valencià Superior C2 de Sant Joan, us he enviat un correu amb apunts. Si no us ha arribat, per favor escriviu-me a mariangelssoler@hotmail.com
Us recorde que este dimecres farem un control de la unitat 1.